Concurs ocupare post CASIER, SUPRAVEGHETOR, FUNCTIONAR

CMSN's picture
By: CMSN

1. Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, b-dul Mamaia nr.255, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de casier in sectia Delfinariu, supraveghetor in sectia Acvariu si a unui post de functionar in serv.financiar-contabilitate, ad-tiv si R.U.
2. Cerintele si conditiile de ocupare a posturilor: studii medii si cunostinte de operare pe calculator, abilitate in comunicarea cu publicul vizitator; persoana agreabila, inofensiva, calma, toleranta, surazatoare si amabila

Aleea mea cu flori

Dr. Veronica Antone's picture
By: Dr. Veronica Antone

Miercuri 9.04.2014 Scoala Remus Opreanu a participat la activităţi de infrumuseţare a Microrezervaţiei prin plantare de flori. Au rezultat doua parcele de flori care le poartă numele.
Daca doriţi si voi sa vă mandriţi cu propria alee de flori, vă asteptăm alături de noi.

”Școala altfel”

Dr. Veronica Antone's picture
By: Dr. Veronica Antone

Asociația Scutul Cinegetic în colaborare cu Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii organizează o serie de evenimente în săptămâna 7-11 aprilie 2014 ”Școala altfel” la care sunt invitați peste 200 de elevi din clasele I-VII din judetele Tulcea si Constanta , dar și studenți ai Universității Maritime din Constanţa.

Mesaj 8 Martie

Dr. Veronica Antone's picture
By: Dr. Veronica Antone

Domnul Dir.Dr. Adrian Bilba împreună cu echipa Delfinariu Constanţa vă urează un călduros La Mulţi Ani cu ocazia zilei de 8 Martie !!

https://www.youtube.com/watch?v=D-EkCyQXJPM]

SCOALA ALTFEL 7-11 Aprilie

Dr. Veronica Antone's picture
By: Dr. Veronica Antone

Săptămâna Școala Altfel a debutat luni, in cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, cu o serie de activitati organizate de muzeografii sectiei Microrezervatie, in cadrul proiectului Pe urmele iepurasului.

Programul ”Școala altfel” a debutat în anul şcolar 2011 – 2012 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, într-o săptămână din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

Noi pagini de Facebook CMSN Constanța

Dr. Veronica Antone's picture
By: Dr. Veronica Antone

Începând cu data de 1 Martie ne puteți găsi pe noile noastre pagini de Facebook pentru fiecare departament în parte dupa cum urmează:

Delfinariu www.facebook.com/delfinariuconstanta

Acvariu www.facebook.com/acvariuconstanta

Planetariu www.facebook.com/planetariuconstanta

November 8 -International Day of Urban Areas

drd. Angelica Curlişcă's picture
By: drd. Angelica Curlişcă

On November 8, 2013 the students of Incluzive School " Albatros " Constanta, with CMSN specialists marked the International Day of Urban Areas.
Known as the "World Town Planning Day", was founded in 1949 by the Professor Carlos Maria della Paolera of the University of Buenos Aires
From the outset it was intended and the initiation of the general public interested in city planning without harming the environment.

ACTIVITĂŢI CULTURAL-EDUCATIVE

Dr. Veronica Antone's picture
By: Dr. Veronica Antone

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta organizeaza tematici pentru activitati cultural educative ce se vor desfasura la sala de conferinte "ing.Marcel Stanciu", blvd. Mamaia, nr.255, incinta CMSN.
Pentru detalii suplimentare si programari:
- persoana de contact Adelina Stoica 0767 499 402/0241 481 230.

Activitatile sunt gratuite!

DELFINARIU

ZIUA OBSERVATIILOR

Dr. Veronica Antone's picture
By: Dr. Veronica Antone

Sâmbătă, 12 octombrie 2013, orele 20 – 21 va invitam sa participati la “ZIUA OBSERVAŢIILOR”, eveniment ce are loc cu ocazia proiectului cultural "Constelaţii Româneşti Tradiţionale" iniţiat de catre Muzeul de Mineralogie Baia Mare.
Locatia: Observatorul astronomic, din incinta Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Bd.Mamaia nr. 255.

PROIECT DESFĂŞURAT ÎN 2 ETAPE LA CONSTANŢA :

I. “ZIUA CONSTELAŢIILOR” – a avut loc în data de 7 Octombrie 2013 orele 11:00
II. „ZIUA OBSERVAŢIILOR” – 12 Octombrie 2013 între orele 20 şi 21

Vernisaj

Dr. Veronica Antone's picture
By: Dr. Veronica Antone

Parteneriatul dintre unitatile administrativ-teritoriale Ostrov si Adamclisi implementeaza proiectul de promovare turistica "Promovarea turistica a zonei Ostrov-Adamclisi".
Proiectul deruleaza o campanie de promovare a produsului turistic "Visul Imparatului Traian"vizibil pe traseele Constanta-Adamclisi-Ostrov si Mangalia-Adamclisi-Ostrov.

Pages

Subscribe to delfinariu.ro RSS