ZIUA MONDIALA A SANATATII

imaginea utilizatorului Dr. Veronica Antone

De: Dr. Veronica Antone

Începând din anul 1950, în fiecare an, pe data de 7 aprilie, în întreaga lume se celebrează ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII. Cu această ocazie, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, aduce în atenţia opiniei publice mondiale câte o temă de dezbatere, considerată o problemă de sănătate publică prioritară la acel moment. Scopul campaniei este implicarea autorităţilor responsabile precum şi a membrilor societăţii, pentru a ajuta la protejarea şi îmbunătăţirea stării de sănătate.Obiectivele principale al campaniei sunt conştientizarea opiniei publice şi grupurilor ţintă privind problematica îmbătrânirii sănătoase.
Astfel, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii se vor organiza in cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta jocuri si concursuri pe echipe impreuna cu scolile ce doresc sa participe. Activitatea se va intitula „Fruct sau leguma”, iar castigatorii vor fi desemnati in functie de prezentarea cea mai reusita.
Fii un fruct, fii o leguma lasa-ma sa ghicesc ce esti sau prezinta-te tu, convinge-ma ca esti cel/cea mai gustoasa si sanatoasa.

Va asteptam miercuri, 20 aprilie 2013 incepand cu orele 11:00 la Microrezervatia Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii.

Pentru mai multe detalii, precum si pentru inscrieri va rugam sa o contactati pe dna. Muzeograf Veronica ANTONE – 0755 348 317

field_vote: 
Your rating: Nimic Average: 5 (2 votes)