Știri - Achiziții, Licitații, Anunțuri de Intenție

Pagina 4 din 4« Știri mai noi1234
24apr.2018

Cod CPV 93630000-3 Servicii de scufundare

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii de igienizare bazine (Cod CPV 93630000-3 Servicii de scufundare)
Pentru menţinerea în condiţii optime a apei din bazinele de cantonare a mamiferelor marine, este necesară realizarea curăţirii acestora prin ştergerea pereţilor cu peria şi apoi curăţirea fundului bazinelor cu sorbul. Aceste activităţi presupun desfăşurarea unor activităţi subacvatice şi de aceea supunem atenţiei dvs. posibilitatea de a se contracta servicii de scafandrerie/curatenie bazine cu o firmă specializată.
Prestatorul se obliga sa presteze servicii subacvatice, în regim de urgenţă, la solicitarea expresă a beneficiarului, alături de personalul nostru atestat, reprezentând lucrări de intreţinere şi verificare a instalaţiilor subacvatice de alimentare cu apă marină aferente bazinelor de la secţiile Delfinariu şi Acvariu, cu scafandrii specializaţi, având dotarea corespunzătoare (costum de neopren, vestă compensatoare, butelie cu aer, labe de înot, vizor şi tub de respiraţie).
Săptămânal, în cadrul secţiei Delfinariu, va participa la igienizarea bazinelor astfel încât să se evite depunerea de alge pe pereții bazinelor, depunere care duce la modificări ale calității apei atât din punct de vedere fizico-chimic cât și microbiologic.
Sunt necesare activități de:
- D1+D3 - ștergerea pereților și sifonarea depunerilor de pe fund;
Igienizarea bazinelor se va realiza cu bazinele pline de apă, prin scufundare (la delfini, la foci).
De asemenea, firma specializată va presta servicii de control periodic (conform unui grafic stabilit de comun acord) a aparaturii de scufundare, a echipamentului şi accesoriilor, va asigura instructajul profesional, îndrumarea şi supravegherea personalului de specialitate în timpul lucrărilor subacvatice.
Se impune să fie desemnate nominal atât persoanele care se vor scufunda pentru prestarea serviciilor sus amintite, cât şi persoanele de supraveghere (conform „Normelor privind pregătirea, organizarea şi protecţia muncii în activitatea de scufundare”, aprobate prin Ordinul M 29/ 363/1995 al Ministrului Apărării Naționale și al Ministrului Muncii și Protecției Sociale).
Cei interesati vor depune oferta de pret structurata sub forma pret servicii/ora, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Servicii de supraveghere si verificare a echipamentelor/instalatiilor ISCIR (Cod CPV: 71631000-0)

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii de supraveghere si verificare a echipamentelor/instalatiilor ISCIR (Cod CPV: 71631000-0).
Serviciile specializate de mentenanţa şi verificarea tehnică a centralei termice, conform legislaţiei, pentru a se asigura buna funcţionare a acesteia (să corespundă cu normele de funcţionare în siguranţă), pentru a preveni eventualele defecţiuni ce ar putea apare şi pentru a preintâmpina producerea eventualelor accidente cauzate de avariile ce ar putea să apară la centrala termică.
Deasemenea este necesară verificarea tehnică periodică (VTP) a acesteia conform legislaţiei. Pentru a se realiza acest lucru este necesară contactarea unei persoane autorizate ISCIR
Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV: 50610000-4 - Servicii de reparare si de intretinere a echipamentului de securitate

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii specializate mentenanta sistem antiefractie si sistem video (Cod CPV: 50610000-4 - Servicii de reparare si de intretinere a echipamentului de securitate).
Sistemele antiefractie si video instalate la obiectivele Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii sunt compuse din urmatoarele echipamentele:

Sisteme antiefractie:
Obiectiv Echipament Nr.bucati
AcvariuCentrala alarma SP 55001
Apelator telefonic Cerber DA111
Sirena ext.Cerber SA101
Tastatura acces1
Detectori PIR13
Delfinariu D2Centrala alarma Cerber 10/161
Modul apelare vocala1
Sirena ext.Cerber SA111
Tastatura acces LCD1
Detectori18
PlanetariuCentrala alarma Cerber R311
Sirena ext.Cerber SA111
Radio emitatoare4
Detectori11
ContabilitateCentrala alarma Cerber R311
Sirena ext.Cerber SA111
Radio emitatoare8
Detectori PIR4
Casierie (bld.Mamaia, nr.255)Centrala alarma Paradox SP55001
Sirena exterioara1
Sirena interioara1
Detectori PIR6
Sala de proiectieCentrala alarma Cerber R311
Sirena ext.Cerber SA111
Radio emitatoare2
Detectori PIR3
MicrorezervatieCentrala alarma Paradox SP55001
Bariera infrarosu1
Sirena1
Detectori PIR3
Birouri DelfinariuCentrala alarma Paradox MG 50501
Sirena exterioara1
Radio emitatoare5
Detectori 5
Cabana Centrala alarma Paradox MG 50501
Sirena exterioara1
Radio emitatoare1
Detectori 3

Sisteme monitorizare video:
Obiectiv Echipament Nr.bucati
AcvariuDVR1
Camere video3
Sursa Alimentare1
Casierie (bld.Mamaia, nr.255)DVR1
Camere video2
Sursa Alimentare1
MicrorezervatieDVR1
Camere video fixe- la inaltime3
Camere video Speed Dome - la inaltime6
Controller Speed dome1
Sursa Alimentare
Microrezervatie- SeraSistem alarma (centrala, senzori de miscare si tastatura)1
Camere video fixe- la inaltime6
Surse Alimentare3

Pentru aceste echipamente este necesara efectuarea lunara de revizii tehnice, precum si efectuarea de operatiuni de intretinere curente, cum ar fi: verificarea tensiunii de alimentare si a circuitelor de alimentare ptr. camerele video, curatarea obiectivelor daca este cazul, verificarea inregistrarilor din perioada scursa de la ultima interventie, verificarea functionarii soft-ului de monitorizare si a setarilor, alocarea de utilizatori noi si alte operatiuni curente ce se impun pentru functionarea optima a sistemului.
Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV: 50312000-5 Repararea si intretinerea echipamentului informatic

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii mentenanta echipamente IT (Cod CPV: 50312000-5 Repararea si intretinerea echipamentului informatic).
In cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, locatia bld.Mamaia, nr.255 si bld. Elisabeta nr.1 exista o serie de echipamente electronice utilizate in principal de catre sectorul administrativ, ce deseori intampina urmatoarele probleme:
Calculatoarele lucreaza foarte greu, apar diverse erori (scanare completa a calculatorului, curatarea registrilor, defragmentarea hard-ului si update-ul driverelor).
probleme in redarea sunetului (verficarea driver-ului placii audio, verificarea conexiunii dintre sistemul audio si placa audio, diagnosticarea placii audio)
sistemul de operare nu se mai incarca (necesita o reinstalare a sistemului de operare sau analiza sistemului boot a hard disk-ului)
probleme in conectarea pc-ului la internet (verificarea driverelor placii de retea, verificarea cablurilor UTP si a mufelor RJ45)
supraincalzirea unitatii centrale/laptop (curatarea de praf a intregului sistem si schimbarea pastei termoconductoare)
reteaua UTP (bld.Mamaia si bld.Elisabeta) (necesita verificari periodice si reconfigurari ale retelei LAN).

Interventii statie de lucru si anexe 27
Interventii Laptopuri 13
Interventii imprimanta laser 13
Interventii fax laser  2
Interventii Copiator MFC  3
Curatare periodica sistem optic Copiator MFC  3
Curatare periodica unitate fixare Copiator MFC  3
Curatare periodica sist. Angr. hartie Copiator MFC  3
Curatare periodica unitate laser Copiator MFC  3
Intretinere retea UTP incinta Delfinariu si Acvariu  2

Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV: 50311400-2 Repararea şi întreţinerea calculatoarelor şi a maşinilor contabile

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii mentenanta case de marcat (Cod CPV: 50311400-2 Repararea şi întreţinerea calculatoarelor şi a maşinilor contabile).
In cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, locatia bld.Mamaia, nr.255 si bld. Elisabeta nr.1 avem in dotare 2 (două) sisteme fiscale ce necesita mentenanta, asistenţă tehnică şi service cu caracter lunar, pentru:
- casa marcat seria MCRP000723- locatie Acvariu, bd. Elisabeta, nr.1;
- casa marcat seria MCRP000419- locatie Delfinariu, bd. Mamaia, nr.255;

Servicii de mentenanta includ urmatoarele:
a) help desk – servicii de asistenta tehnica acordate prin telefon;
b) interventii on site in locatiile specificate pentru remedierea incidentelor semnalate si care nu pot fi remediate de la distanta;
c) mentenanta preventiva trimestriala ceea ce presupune urmatoarele activitati:
- curatarea de bucati de hartie, praf, alte obiecte,
- verificarea senzorului de hartie,
- verificarea starii mecanismelor de antrenare,
- verificarea starii modului fiscal,
- verificare cotelor de TVA, a contorului de rapoarte zilnice si a contorului RAM RESET – uri,
- verificarea functionarii software fiscal,
- actualizare software fiscal, daca este cazul.
Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV: 72600000-6 servicii de asistenta si de consultanta informatica

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii asistenta tehnica programe (Cod CPV: 72600000-6 servicii de asistenta si de consultanta informatica).
In cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, locatia bld.Mamaia, nr.255- Serviciu financiar-contabilitate si resurse umane este necesar sa se asigure asistenta tehnica la programele de calculator pentru urmatoarele aplicatii pe profil, astfel:
  • Financiar- contabilitate
  • Salarizare
  • Mijloace fixe
  • Angajamente bugetare
  • Buget-bilant
  • Gestiune stocuri
  • Contracte si achizitii

Este necesar sa se asigura asistenta tehnica pentru aplicatiile de profil, astfel:
- diagnosticare in maxim 24 ore; in functie de posibilitatile tehnice ale beneficiarului, se poate evita deplasarea la sediul beneficiarului in vederea diagnosticarii, printr-un e-mail transmis pe internet; in cazurile mai simple, diagnosticarea se poate realiza chiar in timpul apelului telefonic;
- sa remedieze in masura posibilului defectiunea in momentul diagnosticarii sau, in functie de complexitatea problemei, in termen de maxim 5 zile lucratoare; interventia se va executa cu ajutorul internetului si, in cazul in care acest lucru este imposibil, prin deplasare la sediul beneficiarului.
- sa efectueaze adaptari si modificari ale aplicatiilor, datorate modificarii legislatiei. Termenul de executie al modificarilor este dat de data aparitiei tuturor actelor legale (hotariri, legi, ordonante, norme metodologice etc.) care au efect si reglementeaza obiectul de activitate al programelor instalate la beneficiar.

Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


Pagina 4 din 4« Știri mai noi1234