Știri - Achiziții, Licitații, Anunțuri de Intenție

Pagina 5 din 5« Știri mai noi1 ... 345
24apr.2018

Cod CPV: 72600000-6 servicii de asistenta si de consultanta informatica

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii asistenta tehnica programe (Cod CPV: 72600000-6 servicii de asistenta si de consultanta informatica).
In cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, locatia bld.Mamaia, nr.255- Serviciu financiar-contabilitate si resurse umane este necesar sa se asigure asistenta tehnica la programele de calculator pentru urmatoarele aplicatii pe profil, astfel:
  • Financiar- contabilitate
  • Salarizare
  • Mijloace fixe
  • Angajamente bugetare
  • Buget-bilant
  • Gestiune stocuri
  • Contracte si achizitii

Este necesar sa se asigura asistenta tehnica pentru aplicatiile de profil, astfel:
- diagnosticare in maxim 24 ore; in functie de posibilitatile tehnice ale beneficiarului, se poate evita deplasarea la sediul beneficiarului in vederea diagnosticarii, printr-un e-mail transmis pe internet; in cazurile mai simple, diagnosticarea se poate realiza chiar in timpul apelului telefonic;
- sa remedieze in masura posibilului defectiunea in momentul diagnosticarii sau, in functie de complexitatea problemei, in termen de maxim 5 zile lucratoare; interventia se va executa cu ajutorul internetului si, in cazul in care acest lucru este imposibil, prin deplasare la sediul beneficiarului.
- sa efectueaze adaptari si modificari ale aplicatiilor, datorate modificarii legislatiei. Termenul de executie al modificarilor este dat de data aparitiei tuturor actelor legale (hotariri, legi, ordonante, norme metodologice etc.) care au efect si reglementeaza obiectul de activitate al programelor instalate la beneficiar.

Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


Pagina 5 din 5« Știri mai noi1 ... 345