Știri - Achiziții, Licitații, Anunțuri de Intenție, Contracte Publice

Pagina 3 din 5« Știri mai noi12345Știri mai vechi »
24apr.2018

Cod CPV 77313000-7 servicii de intretinere a parcurilor

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii specializate de intretinere a spatiilor verzi (Cod CPV 77313000-7 servicii de intretinere a parcurilor).
Pentru aceste servicii specializate, prestatorul va asigura si dotarile necesare prestarii serviciului in conditii optime. Servicii specializate de intretinere a spatiilor verzi cuprind urmatoarele :
- igienizari zona spatiu verde-parc dendrologic ce are o suprafata aproximativ de 59000 mp
- tuns gard viu, pentru o suprafata de 145 mL - lucrare trebuie efectuata de doua ori pe an;
- taiat drajoni - 21 bucati - lucrarea se executa asupra speciilor de tei, cenuser si otetar ;
- erbicidat – 0.4 ha – pentru suprafetele ocupate cu trandafiri, locuri de joaca si zone din caile circulabile- de doua ori pe an.
- toaletare de coronament - 40 plante;
- taiat arbori - 21 buc - se vor taia arborii afectati de omizi. Arborii care trebuie extrasi s-au inventariat si insemnat cu vopsea rosie;
- amenajare si întreținere zona flori sezon – suprafata 150 mp – amenajare prin plantare si amenajare zona cu pietre decor (include intretirenerea zonei si include plantari flori - 2 jardiniere in trepte)
- plantari gazon – 0.2 ha.
Prestarea servicilor se efectueaza conform calendarului speciilor.
Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate de intretinere a spatiilor verzi, structurate sub forma pret total pentru contractul ce urmeaza a fi atribuit insotit de un centralizator in care se vor detalia preturile pentru toate operatiunile sus-mentionate si vor nominaliza in cadrul ofertei specialistul care va coordona activitatea specifica domeniului horticol, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV 77310000-6 Amenajare şi întreţinere de spaţii verzi

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii specializate de amenajare si intretinere spatii verzi (Cod CPV 77310000-6 Amenajare şi întreţinere de spaţii verzi).
Pentru aceste servicii specializate, prestatorul va asigura si dotarile necesare prestarii serviciului in conditii optime. Intretinerea si amenajarea acesteia prin efectuarea de operatiuni de cosire gazon, adunat, incarcat, transport resturi vegetale.
Serviciile implica in principal urmatoarele:
- degajarea terenului prin strangerea cu mana, sapa si grebla, in gramezi, a diferitelor materiale existente la suprafata sau putin ingropate;
- cosirea automata si manuala a gazonului;
- strans, incarcat si transportat resturi vegetale.
Se vor realiza 7 operatiuni de cosire, in concordanta cu calendarul de crestere al speciei vegetale
Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate de amenajare si intretinere spatii verzi, structurate sub forma pret servicii/mp, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV 79416000-3 Servicii de relaţii cu publicul

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii specializate de promovare si relatii cu publicul pentru paginile insitutiei de social media (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram) (Cod CPV 79416000-3 Servicii de relaţii cu publicul).
Pentru aceste servicii specializate de promovare, prestatorul va asigura dotarile necesare prestarii serviciului in conditii optime si va indeplini urmatoarele cerinte minime:
1. Realizarea de fotografii, procesarea acestora si postarea unui numar de 50 fotografii/luna (produs finit, calitatea imaginii: rezolutie >12 megapixeli);
2. Realizarea de clipuri video, procesarea acestora si postarea unui numar de 5 clipuri/luna (Full HD, durata >1 minut);
3. Realizarea si postarea de anunturi cu informatii de interes public: >30 anunturi/luna (o postare/zi);
4. Realizarea de clipuri video panoramice (rotatie 3600)– 1 (un) clip video panoramice/luna (calitate HD);
5. Fotografie interactiva rotatie panoramice (rotatie 3600) – 2 fotografii interactive/luna;
6. Realizarea (cu sprijinul specialistilor beneficiarului) si participarea la evenimente de interes public, in specificul tematic al institutiei – Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, precum si promovarea acestora in mediul online.

Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate de promovare si relatii cu publicul pentru paginile insitutiei de social media (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram), structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV 90910000-9 Servicii de curăţenie

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii specializate de curatenie (Cod CPV 90910000-9 Servicii de curăţenie).
Serviciile specializate de curatenie ce sunt necesare vizeaza urmatoarele:
PLANETARIU - zilnic, la prima ora va stabili cu muzeograful de serviciu programul de lucru:
-aspirat si spalat in cupola,
-spalat hol si grupuri sanitare,
-curatenie birouri, sala de conferinte si alte activitati similare.
PASARI EXOTICE
-curatenie (maturat si spalat podeaua) in incinta cladirii,
-mentinerea igienei la grupul sanitar al C.M.S.N .
MICROREZERVATIE – zilnic va stabili cu seful de sectie sau loctiitorul acestuia programul de lucru:
-adunat gunoi din pubele,
-curatenie la spatii verzi alaturi de personalul institutiei,
-asigurarea irigarii spatiilor verzi si alte activitati similare.
DELFINARIU- La fiecare demonstratie personalul extern va ajunge la locatia sectiei Delfinariu cu 10 minute inainte de ora de incepere a demonstratiei (in functie de programul reprezentatiilor stabilit de catre conducerea CMSN) pentru:
-Stergerea zonei de langa mantinela de apa ajunsa aici in urma lucrului delfinilor,
-Curatenie gradene,
-Igienizare toalete;
-salubrizarea si evacuarea tuturor pubelelor (atat interioare cat si exterioare) de la usile celor doua bazine (zilnic dimineata),
-o data pe saptamana vor spala gradenele in prezenta supraveghetorului (sau daca este cazul de mai multe ori),
-stergerea geamurilor alaturi de supraveghetor,
-daca este necesar vor ajuta si la realizarea curateniei in zonele expozitionale, impreuna cu supraveghetorul.
ADMINISTRATIV – saptamanal va stabili cu personalul administrativ ziua de curatenie la birouri:- aspirat mochete;sters geamuri / usi si alte activitati similare.

Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate de curatenie, structurate sub forma pret servicii/post/1 ora, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV 79714000-2 Servicii de supraveghere

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii supraveghere animale pe timpul noptii (Cod CPV 79714000-2 Servicii de supraveghere).
Serviciile specializate de supraveghere animale pe timpul noptii si vizeaza urmatoarele:
Personalul care asigura supravegherea animalelor pe timpul noptii are obligatia de a verifica adaposturile animalelor din punct de vedere a sigurantei, starea animalelor, in special iarna si vara cand trebuie asigurate conditii optime de trai (adaparea si hranirea).
Cei interesati vor depune oferte de pret pentru servicii supraveghere animale pe timpul noptii, structurate sub forma pret servicii/post/1 ora, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV: 71310000-4 - Servicii de consultanţă în domeniul ingineriei şi al construcţiilor

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii specializate de inginerie (Cod CPV: 71310000-4 - Servicii de consultanţă în domeniul ingineriei şi al construcţiilor).
Serviciile specializate de inginerie si vizeaza urmatoarele:
-consultanta in vederea elaborarii/intocmirii referatelor de necesitate ce implica lucrari, Urmarirea constructiilor in conformitate cu devizele oferta ale proiectelor/caietelor de sarcini si ale reglementarilor tehnice in vigoare;
-Verificarea respectarii tehnologiilor de executie, aplicarea corecta a acestora in vederea asigurarii nivelului calitativ prervazut in documentatia tehnica si in reglementarile tehnice;
-Participarea la verificarea lucrarilor ajunse in faze determinante;
-Efectuarea verificarilor prevazute in reglementarile tehnice;
-Transmiterea catre proiectant, prin intermediul investitorului, de sesizari proprii sau ale participantilor la realizarea constructiei privind neconformitati constatate pe parcursul executiei;
-Informarea in mod operativ a investitoruluiprivind deficientele calitative constatate, in vederea dispunerii de masuri si , dupa caz, oprirea lucrarilor;
-Participarea, in calitate de membru al comisiei de receptive, la receptia la terminarea lucrarilor;
-Urmarirea solutionarii obiectiilor cuprinse in anexa la procesul-verbal de recptie la terminarea lucrarilor si verificarea indeplinirii recomandarilor comisiei de receptive;
-Inintarea de propuneri pentru:
-Prelungirea duratei de executie,
-Suspendarea partial sau integral a executarii lucrarilor,
-Receptia lucrarilor,
-Emiterea procesului verbal de recptie finala,
-Aprobarea sau stabilirea unor cheltuieli suplimentare catre executant.

Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate de inginerie, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


Pagina 3 din 5« Știri mai noi12345Știri mai vechi »