Știri - Achiziții, Licitații, Anunțuri de Intenție, Contracte Publice

Pagina 5 din 5« Știri mai noi1 ... 345
24apr.2018

Cod CPV: 50312000-5 Repararea si intretinerea echipamentului informatic

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii mentenanta echipamente IT (Cod CPV: 50312000-5 Repararea si intretinerea echipamentului informatic).
In cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, locatia bld.Mamaia, nr.255 si bld. Elisabeta nr.1 exista o serie de echipamente electronice utilizate in principal de catre sectorul administrativ, ce deseori intampina urmatoarele probleme:
Calculatoarele lucreaza foarte greu, apar diverse erori (scanare completa a calculatorului, curatarea registrilor, defragmentarea hard-ului si update-ul driverelor).
probleme in redarea sunetului (verficarea driver-ului placii audio, verificarea conexiunii dintre sistemul audio si placa audio, diagnosticarea placii audio)
sistemul de operare nu se mai incarca (necesita o reinstalare a sistemului de operare sau analiza sistemului boot a hard disk-ului)
probleme in conectarea pc-ului la internet (verificarea driverelor placii de retea, verificarea cablurilor UTP si a mufelor RJ45)
supraincalzirea unitatii centrale/laptop (curatarea de praf a intregului sistem si schimbarea pastei termoconductoare)
reteaua UTP (bld.Mamaia si bld.Elisabeta) (necesita verificari periodice si reconfigurari ale retelei LAN).

Interventii statie de lucru si anexe 27
Interventii Laptopuri 13
Interventii imprimanta laser 13
Interventii fax laser  2
Interventii Copiator MFC  3
Curatare periodica sistem optic Copiator MFC  3
Curatare periodica unitate fixare Copiator MFC  3
Curatare periodica sist. Angr. hartie Copiator MFC  3
Curatare periodica unitate laser Copiator MFC  3
Intretinere retea UTP incinta Delfinariu si Acvariu  2

Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV: 50311400-2 Repararea şi întreţinerea calculatoarelor şi a maşinilor contabile

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii mentenanta case de marcat (Cod CPV: 50311400-2 Repararea şi întreţinerea calculatoarelor şi a maşinilor contabile).
In cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, locatia bld.Mamaia, nr.255 si bld. Elisabeta nr.1 avem in dotare 2 (două) sisteme fiscale ce necesita mentenanta, asistenţă tehnică şi service cu caracter lunar, pentru:
- casa marcat seria MCRP000723- locatie Acvariu, bd. Elisabeta, nr.1;
- casa marcat seria MCRP000419- locatie Delfinariu, bd. Mamaia, nr.255;

Servicii de mentenanta includ urmatoarele:
a) help desk – servicii de asistenta tehnica acordate prin telefon;
b) interventii on site in locatiile specificate pentru remedierea incidentelor semnalate si care nu pot fi remediate de la distanta;
c) mentenanta preventiva trimestriala ceea ce presupune urmatoarele activitati:
- curatarea de bucati de hartie, praf, alte obiecte,
- verificarea senzorului de hartie,
- verificarea starii mecanismelor de antrenare,
- verificarea starii modului fiscal,
- verificare cotelor de TVA, a contorului de rapoarte zilnice si a contorului RAM RESET – uri,
- verificarea functionarii software fiscal,
- actualizare software fiscal, daca este cazul.
Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.
Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


24apr.2018

Cod CPV: 72600000-6 servicii de asistenta si de consultanta informatica

COMPLEXUL MUZEAL DE STIINTE ALE NATURII CONSTANTA cu sediul in b-dul Mamaia, nr. 255, testeaza piata in vederea atribuirii unui contract de servicii asistenta tehnica programe (Cod CPV: 72600000-6 servicii de asistenta si de consultanta informatica).
In cadrul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, locatia bld.Mamaia, nr.255- Serviciu financiar-contabilitate si resurse umane este necesar sa se asigure asistenta tehnica la programele de calculator pentru urmatoarele aplicatii pe profil, astfel:
  • Financiar- contabilitate
  • Salarizare
  • Mijloace fixe
  • Angajamente bugetare
  • Buget-bilant
  • Gestiune stocuri
  • Contracte si achizitii

Este necesar sa se asigura asistenta tehnica pentru aplicatiile de profil, astfel:
- diagnosticare in maxim 24 ore; in functie de posibilitatile tehnice ale beneficiarului, se poate evita deplasarea la sediul beneficiarului in vederea diagnosticarii, printr-un e-mail transmis pe internet; in cazurile mai simple, diagnosticarea se poate realiza chiar in timpul apelului telefonic;
- sa remedieze in masura posibilului defectiunea in momentul diagnosticarii sau, in functie de complexitatea problemei, in termen de maxim 5 zile lucratoare; interventia se va executa cu ajutorul internetului si, in cazul in care acest lucru este imposibil, prin deplasare la sediul beneficiarului.
- sa efectueaze adaptari si modificari ale aplicatiilor, datorate modificarii legislatiei. Termenul de executie al modificarilor este dat de data aparitiei tuturor actelor legale (hotariri, legi, ordonante, norme metodologice etc.) care au efect si reglementeaza obiectul de activitate al programelor instalate la beneficiar.

Cei interesati vor depune oferta de pret pentru servicii specializate, structurate sub forma pret servicii/luna, precum si un document care sa atesteste profilul de activitate in domeniu al ofertantului, la sediul C.M.S.N. Constanta, pana la data 27.04.2018.Relatii suplimentare la sediul C.M.S.N. sau tel. 0241/481230.

marți, 24 aprilie 2018


Pagina 5 din 5« Știri mai noi1 ... 345